Messestande, der skiller sig ud fra mængden

Skal du på messe? Mangler du den perfekte måde at præsentere dine produkter eller budskaber på? Hos Multiindretning & Deko designer vi messestande, der skiller sig ud fra mængden til vores kunder i Brønderslev, Aarhus og Aalborg. Vi tilbyder vores mangeårige ekspertise inden for opbygning af messestande, da vi gennem mere end 12 år har skabt unikke messestande for en lang række forskelligartede virksomheder.

Vælger du at entrere med os får du:

  • En unik messestand
  • Opsætning og nedtagning i ind- eller udland
  • En kvalitetsbevidst samarbejdspartner
  • Fleksibilitet
  • Gode idéer og professionel sparring.

Vi tilbyder mere end blot opbygningen. I nært samarbejde med din virksomhed sørger vi for at ramme jeres visuelle, røde tråd, så i kan føre et eventuelt koncept videre, også ude af huset.​

Få designet messestande til dine unikke behov

Skal du ud og markedsføre din virksomhed står vi gerne på sidelinjen, som en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder at være med fra allerførste oplæg til endt nedtagning på messen, uanset hvor i verden den foregår.

Vi kan designe helt unikke messestande, som afspejler din virksomhed og har et udtryk, der signalerer dine værdier. Vi har altid kreative idéer til, hvordan det kan gøres, så tag os med på råd fra start. Når vi bygger stande til messer, har vi fokus på den gode kvalitet. Alt skal se professionelt ud, så det tiltrækker potentielle kunder og skaber opmærksomhed.

Lad os komme med et tilbud på din løsning

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at designe messestande til en forestående messe, er vi utrolig fleksible og agile. Vi kan rykke hurtigt på en opgave, og er altid klar til at påtage os nye udfordringer.

Vi giver gerne en pris på dit kommende projekt. Kontakt os på telefon 29 65 01 10 for yderligere information eller for et tilbud.

Få tilbud på design af messestande​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Multiindretning & Deko

CVR: 27722598

Kontakt​