Butiksindretning og butiksinventar i særklasse

Hos Multiindretning & Deko tilbyder vi professionel butiksindretning og butiksinventar i særklasse. Med mere end 12 års erfaring med at forvandle butikker i Brønderslev, Aarhus og Aalborg til et mere spændende og inspirerende miljø er vi specialister, der også kan hjælpe dig med din butik. Hos Multiindretning & Deko tilbyder vi totale løsninger til din butik. Vi leverer alt fra interiør og lys til totale indretningsløsninger med alt inkluderet. Vi varetager også gerne hele entreprisen på det totale projekt, hvad angår butiksindretning og butiksinventar, så du får et ensrettet udtryk over hele linjen.

Butiksinventar opsættes kreativt og æstetisk flot

Når vi udformer interiør til butikker, virksomheder, centre, biblioteker eller messestande, beror designet altid på en grundig dialog med dig som kunde. Vi tager altid højde for dine ønsker og kommer med tillægsidéer på baggrund af mange års erfaring inden for feltet. Ønsker du en kreativ opsætning af butiksinventar, som er æstetisk flot, er vi den rette til at eksekvere på opgaven. 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der tager enhver opgave seriøst og tilbyder professionel rådgivning i øjenhøjde. Vi rådgiver i enhver opgave om materiale og funktion, så du får en butiksindretning, du kan se dig selv i.​

Få et uforpligtende tilbud på butiksindretning

Kun med den rette opbygning får du guidet dine kunder godt rundt, og kun med den rette belysning og præsentation af varerne får du kunderne til at købe disse. Med en fortid i tøjbranchen kender vi til vigtigheden af en optimal indretning i din forretning – og vi skaber altid løsninger ud fra denne viden fra branchen. Multiindretning & Deko er en mindre, og derfor en meget fleksibel, virksomhed med fokus på det nære samarbejde med dig som kunde.

Vi ser frem til i fællesskab med jer at udvikle din kommende visuelle linje eller blot et enkelt møbel. Kontakt os på telefon 29 65 01 10 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på butiksindretning og butiksinventar.

Få tilbud på indretning af butik og inventar​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Multiindretning & Deko

CVR: 27722598

Kontakt​